სურსათის ხარისხი და უვნებლობა (HACCP)

0 ₾
დამატებითი ინფორმაცია
განცხადების ID
1542116
გამოქვეყნებულია
2 თვის წინ
მდებარეობა
ქალაქი
თბილისი
რუკის გაფართოება
აღწერა
საწარმოსა და საზოგადოებრივი კვების ობიექტის სამზარეულოს საქართველოს კანონმდებლობის შესაბამისად მოწყობა;

HACCP-ის სისტემის დანერგვა;

პერსონალის შესაბამისი ტრენინგი;

HACCP-ის სისტემის აუდიტი;

საჭიროების შემთხვევაში HACCP-ის სისტემაში ცვლილების შეტანა;

„სურსათის ეროვნულ სააგენტოსთნ“ შესაბამისი კომუნიკაციის დამყარება;

სატელეფონო კონსულტაცია;
  • განცხადების გასაჩივრება road-sign-warning Cancel Report remove-circle
  • 293 ნახვა
აირჩიეთ რომელიმე ან დააჭირეთ "სხვა"-ს კომენტარის გაგზავნისთვის
იტვირთება...
Are you sure you want to cancel your report?
დატოვეთ შეფასება
დააჭირეთ ფოტოს დამცავი ტექსტის განახლებისთვის. გთხოვთ, შეიყვანოთ სურათზე გამოსახული სიმბოლოები.
დააჭირეთ ფოტოს დამცავი ტექსტის განახლებისთვის.