0 ₾
Город
თბილისი
Описание
საწარმოსა და საზოგადოებრივი კვების ობიექტის სამზარეულოს საქართველოს კანონმდებლობის შესაბამისად მოწყობა;
HACCP-ის სისტემის დანერგვა;
პერსონალის შესაბამისი ტრენინგი;
HACCP-ის სისტემის აუდიტი;
საჭიროების შემთხვევაში HACCP-ის სისტემაში ცვლილების შეტანა;
„სურსათის ეროვნულ სააგენტოსთნ“ შესაბამისი კომუნიკაციის დამყარება;
სატელეფონო კონსულტაცია;
HACCP-ის სისტემის დანერგვა;
პერსონალის შესაბამისი ტრენინგი;
HACCP-ის სისტემის აუდიტი;
საჭიროების შემთხვევაში HACCP-ის სისტემაში ცვლილების შეტანა;
„სურსათის ეროვნულ სააგენტოსთნ“ შესაბამისი კომუნიკაციის დამყარება;
სატელეფონო კონსულტაცია;
- Пожаловаться на объявление Отозвать жалобу
- 209 Просмотра(ов)