0 ₾
City
Tbilisi
Description
საწარმოსა და საზოგადოებრივი კვების ობიექტის სამზარეულოს საქართველოს კანონმდებლობის შესაბამისად მოწყობა;
HACCP-ის სისტემის დანერგვა;
პერსონალის შესაბამისი ტრენინგი;
HACCP-ის სისტემის აუდიტი;
საჭიროების შემთხვევაში HACCP-ის სისტემაში ცვლილების შეტანა;
„სურსათის ეროვნულ სააგენტოსთნ“ შესაბამისი კომუნიკაციის დამყარება;
სატელეფონო კონსულტაცია;
HACCP-ის სისტემის დანერგვა;
პერსონალის შესაბამისი ტრენინგი;
HACCP-ის სისტემის აუდიტი;
საჭიროების შემთხვევაში HACCP-ის სისტემაში ცვლილების შეტანა;
„სურსათის ეროვნულ სააგენტოსთნ“ შესაბამისი კომუნიკაციის დამყარება;
სატელეფონო კონსულტაცია;
- Report Listing Cancel Report
- 210 Views